Kazen

Een ruim aanbod van kazen in Weert

Bent u gek op kazen en andere delicatessen? Breng dan eens een bezoek aan kaasspeciaalzaak Kaas & Ko in Weert. Wij hebben een ruim aanbod van zowel Hollandse als buitenlandse kazen, maar u kunt bij ons ook terecht voor speciaalbieren, olijven en tapenades en diverse leuke pakketten om cadeau te doen.

Ruime keuze

Dankzij ons ruime assortiment van kazen is er voor iedereen wel een passende kaas te vinden. Wat denkt u bijvoorbeeld van een heerlijke boerenkaas, zoals de Stolwijker? Deze kaas heeft niets te maken met de moderne fabrieksvarianten en wordt op ambachtelijke wijze bereid met rauwe, volle melk. Hierdoor smaakte kaas heerlijk vol en zoet. Gaat u liever voor buitenlandse kazen? Ook dan heeft u bij ons een ruime keuze.

KazenWij verzorgen ook  catering op feestjes

Organiseert u binnenkort een  (bedrijfs)feestje en vindt u het leuk om  uw gasten te verwennen met een lekker  stukje kaas? Dan helpen wij van Kaas & Ko u hier graag bij. Zo kunnen wij  heerlijke luxe toastjes verzorgen,  waarbij u de keuze heeft uit diverse mogelijkheden. Wilt u het iets groter  aanpakken? Dan kunt u ook kiezen voor een kaasbuffet. Het buffet kan volledig aan uw wensen worden aangepast en eventueel aangevuld worden met toastjes. Wij zullen altijd met een passend voorstel komen. Kortom, wij zorgen voor een heerlijke verrassing zodat uw gasten niets tekort komen! Lees hier meer over de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over Kaas & Ko of heeft u een vraag over onze kazen? Schroom niet om contact op te nemen. Ons telefoonnummer is (0495) 53 63 48 en ons e-mailadres is info@kaasenko.nl.