Kaaswinkel Roermond

Kaaswinkel nabij Roermond

U bent op zoek naar een kaaswinkel in Roermond en zodoende bent u terecht gekomen op de website van Kaas & Ko. Wij zijn centraal gevestigd in Weert en dus ook voor u goed bereikbaar. Een bezoek aan onze kaasspeciaalzaak is absoluut de moeite waard. Niet alleen koopt u bij ons allerlei bijzondere kazen, ook voor delicatessen en leuke cadeauverpakkingen kunt u bij ons terecht. Daarnaast verzorgen wij ook heerlijke kaasbuffetten voor zowel grote als kleinere feestjes.

Van kaas leef je langer!

Wij van Kaas & Ko zijn gek op kaas en dat is niet voor niets. Het is niet alleen een erg lekker en veelzijdig product, het is ook nog eens goed voor uw gezondheid. Dit is wetenschappelijk onderzocht. Mensen die regelmatig kaas eten, hebben een hoger niveau van zogenaamde boterzuur in hun lichaam. Dit zuur zorgt voor een sneller metabolisme en zou obesitas helpen voorkomen en daarnaast ook nog het cholesterolgehalte verlagen. Kortom, gewoon lekker kaas blijven eten! Mocht u bepaalde klachten hebben en daarom op zoek zijn een specifiek stukje kaas, laat het ons dan ook zeker weten. Dankzij ons ruime assortiment van Hollandse en buitenlandse kazen is er altijd wel een passende keuze voor u.

Kaaswinkel Roermond

 

U bent van harte welkom

Bent u nieuwsgierig geworden? Breng dan eens een bezoek aan onze kaaswinkel nabij Roermond. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en hebben koopavond op donderdag. Eigenaar Frank van Dooren en zijn medewerkers staan voor u klaar en nemen de tijd om u uitgebreid te informeren. Graag tot snel.