Kaasspeciaalzaak

Maak kennis met kaasspeciaalzaak Kaas & Ko

Bent u op zoek naar een kaasspeciaalzaak voor de lekkerste kazen, delicatessen of een mooie persoonlijk cadeau? Loop dan eens binnen bij Kaas & Ko, gevestigd aan de Muntpassage in Weert.

Een echte kaasspeciaalzaak biedt natuurlijk enkel kazen aan die op ambachtelijke wijze zijn bereid en niets te maken hebben met de moderne fabrieksvarianten. Dit geldt ook voor Kaas & Ko. Onze kazen worden zorgvuldig geselecteerd zodat wij altijd de kwaliteit kunnen aanbieden waar wij voor staan. Weet u niet exact welke kaas het beste bij uw smaak past? Geen probleem, wij staan klaar om u te adviseren en kunnen u alles over onze kazen vertellen. Natuurlijk kunt u ook altijd een stukje proeven om zeker te weten dat u de juiste keuze maakt.

Kaasspeciaalzaak

De leukste persoonlijke cadeaus

Bij Kaas & Ko kunt u terecht voor de meest originele persoonlijke cadeaus. In sommige gevallen kan het namelijk behoorlijk lastig zijn om een cadeau te verzinnen. Daarom bieden wij een aantal unieke cadeaus aan, waaronder een kaasplankje met een selectie van populaire kazen. Maar u kunt ook kiezen voor een pakketje met speciaalbiertjes. Wij zullen het cadeau leuk inpakken zodat u dit met een grote glimlach weg kunt geven.

 

 

Heeft u vragen over onze kaasspeciaalzaak in Weert? Neem dan gerust even contact op door te bellen: (0495) 53 63 48. Daarnaast nodigen wij u ook uit om eens rond te kijken op de website, waar u niet alleen leuke weetjes over kaas kunt vinden, maar ook de lekkerste recepten.